انجنیر فردیانا طبیب زاده فعال فرهنگی، شاعر، نویسنده و نقاش فعال افغان در سال 1342 خورشیدی در یک خانواده منور و با دانش در شهر کابل چشم به جهان گشود. پدر بزرگوار ایشان سال های بی شماری را منحیث كارمند و مدیر عمومی در بانک مرکزی افغانستان در خدمت میهن و مردم خویش سپری نمود و مادر مهربان شان همچنان مدت بیشتر از 30 سال را منحیث معلم و سر معلم در مکاتب مختلف در شهر کابل ایفای وظیفه کرد.
فردیانا طبیب زاده آموزش های نخست دوره ابتدایی را در مکتب حاذقه هروی بعدأ نظر به محل بود باش در مکاتب دیگر به پایان رسانیده و دوره متوسطه را در لیسه عالی عایشه درانی در سال 1360 (خورشیدی) به اتمام رسانید.
در سال 1365 (خورشیدی) تحصیلات عالی خویش را در رشتۀ ساختمانی تعمیرات از دانشکده انجنیری ننگرهار در پولیتخنیک کابل به پایۀ اتمام رساند.
بعد از فراغت در انستیتوت مرکزی طرح و دیزاین (پما) در شهر کابل به حیث انجنیر دیزاینر و طراح ساختمان شامل كار گردیده و مدتی را در انستیتوت مرکزی پما ایفای وظیفه نمود.
خانم فردیانا طبیب زاده در سال 1365 (خورشیدی) با انجنیر سید امین الله زندگی مشترک خویش را آغازگر شده و ثمرۀ ازدواج شان 3 پسر و یک دختر می باشد
در سال 1989 (عیسوی) بنابر حوادث و ناگزیری اوضاع بغرنج و پیچیدۀ میهن زمینه یی مهاجرت اجباری را برای این خانواده مهیا ساخت و فردیانا را با خانواده اش در شهر پشاور پاكستان مسكن گزین ساخت.
در سال 1997 (عیسوی) همراه با خانواده اش در كشور شاهی هالند پناهنده شدند و صفحۀ دیگری از دفتر حوادث و روزگار برویش باز گردید. به موازات مشكلات امور پناهنده گی فردیانا را به فراگیری زبان هالندی وادار ساخت. فردیانا همچنان به آموزش این زبان همت گماشت و در سال 2001 (عیسوی) سند فراغت زبان هالندی را بدست آورد.
در سال 2001 (عیسوی) شامل کورس های آموزش مسلک «کمک های اجتماعی» گردید، بعد از فراغت مدت چند سال با اطفال معیوب منحیث معلم رهنما ایفا وظیفه نمود.
گرایش به سرودن، افسانه و نگاره پردازی در وی با درد مهاجرت عجین گردید.
فردیانا طبیب زاده یکی از مبتکران نقاشی در رشته ”تصورها و پندارها” بوده که با رنگ و اتو چند اثر ایجاد کرد که مورد توجه علاقه مندان هنرقرار گرفت و حال بیشتر از رنگ های روغنی و آبی در کارهای نقاشی اش استفاده می کند. با اشتراک در جمع بهترین نقاشان هالند در نمایشگاهی که درسال 2015 از جانب اتحادیۀ انجمن های افغانها درهالند تدویر یافته بود حایز” اوارد” جایزه فرهنگی نقاشی گردید.
آثار نقاشی فردیانا طبیب زاده بیشتر از نوشته هایش الهام می گیرد، با سروده ها و قصه های که می نویسد آمیزش و هم صدایی پیدا می کنند. خوشبختانه در این مدت کم، بیشتر مورد توجه و نوازش هنر دوستان و انجمن های فرهنگی قرار گرفته است.
فردیانا طبیب زاده تا حال چندین لوح تقدیر و تقدیر نامه های گوناگون از مراجع مختلف فرهنگی و ادبی بدست آورده است.
ایشان بر علاوه ی نقاشی، مطالعه آثار ادبی، ورزش و گوش دادن به موسیقی ناب و آرام، را در محراق توجه خویش قرار داده است.
رمان «از خانه های کاغذی تا کعبۀ دل» از آثار وی است.